Lenjerie de pat Satin Nilufer V2 Pembe cu Comanda Online

Achizitioneaza o Lenjerie de pat Satin Nilufer V2 Pembe la pret avantajos si ai livrare rapida la tine acasa. Nu ezita sa cumperi o Lenjerie Pat Satin din materiale de calitate deoarece aceasta este cheia unui somn odihnitor pe parcursul noptii.

VEZI PRET

Detalii: Pret Lenjerie de pat Satin Nilufer V2 Pembe online – Comanda Lenjerie Pat Satin la pret mic:

Id Produs: 26356
Set Lenjerie Pat Satin PlumenMaterial: BUMBAC 100%nDimensiuni: nLenjerie pilotă: 200 x 220 cmnCearceaf pat: 240 x 260 cmnFeţe pernă: 50 x 70 cm (2 buc)nProprietati:n100% BumbacnNE 40/40 nTC 208 n120 gr/m2n60®C temperatura spalare                          nMod de intreţinere: nSpalare la temperatură maximă de 60 de grade celsius, cu detergent pentru rufe colorate.nSe poate călca la temperatură ridicată.nSe poate usca automat.nNu se foloseşte inălbitor.nSe curaţa uscat sau chimic.nSe spală inainte de prima utilizare.

La urma urmei, este aproape imposibil sa te simti confortabil atunci cand dormi invelit intr-un material de calitate joasa. Nimic nu este mai grav decat sa investesti in lenjerii de pat ieftine care necesita inlocuire totala dupa numai cateva spalari. Alege o Lenjerie Pat Satin plina de culoare in care te vei simti minunat.

Magazin: somproduct


Produse din aceeasi categorie