Lenjerie de pat copii Cotton Minions UDM085BL-200 x 140 cm cu Comanda Online

Achizitioneaza o Lenjerie de pat copii Cotton Minions UDM085BL-200 x 140 cm la pret avantajos si ai livrare rapida la tine acasa. Nu ezita sa cumperi o Lenjerii de Pat Copii din materiale de calitate deoarece aceasta este cheia unui somn odihnitor pe parcursul noptii.

VEZI PRET

Detalii: Pret Lenjerie de pat copii Cotton Minions UDM085BL-200 x 140 cm online – Comanda Lenjerii de Pat Copii la pret mic:

Id Produs: 41826
Lenjerie de pat copii Cotton Minions UDM085BLnMaterial: BUMBAC 100%.nnDimensiuni:nLenjerie pilotă: 140cm x 200cmnFeţe pernă: 70 x 90 cm (1 buc).n nDetalii:  Lenjeria nu contine cearceaf de pat.nInchidere cu fermoar.nProdusul este certificat cu OEKO-TEX Standard 100.nnMod de intreţinere:nSpalare la temperatură maximă de 60 de grade celsius, cu detergent pentru rufe colorate.nSe poate calcă la temperatură ridicată.nSe poate usca automat.nNu se foloseşte inălbitor.nNu se curaţa uscat sau chimic.nSe spală inainte de prima utilizare.

La urma urmei, este aproape imposibil sa te simti confortabil atunci cand dormi invelit intr-un material de calitate joasa. Nimic nu este mai grav decat sa investesti in lenjerii de pat ieftine care necesita inlocuire totala dupa numai cateva spalari. Alege o Lenjerii de Pat Copii plina de culoare in care te vei simti minunat.

Magazin: somproduct


Produse din aceeasi categorie