Lenjerie de pat copii Cotton Butterfly Love cu Comanda Online

Achizitioneaza o Lenjerie de pat copii Cotton Butterfly Love la pret avantajos si ai livrare rapida la tine acasa. Nu ezita sa cumperi o Lenjerie Pat Copii din materiale de calitate deoarece aceasta este cheia unui somn odihnitor pe parcursul noptii.

VEZI PRET

Detalii: Pret Lenjerie de pat copii Cotton Butterfly Love online – Comanda Lenjerie Pat Copii la pret mic:

Id Produs: 48505
Material: BUMBAC 100%n nDimensiuni:nLenjerie pilotă: 135 cm x 200 cmnFeţe pernă: 75 x 75 cm (1 buc)n nDetalii:  Lenjeria nu contine cearceaf de pat.nProdusul este certificat cu OEKO-TEX Standard 100.nnMod de intreţinere:nSpalare la temperatură maximă de 40 de grade celsius, cu detergent pentru rufe colorate.nNu se foloseşte inălbitor.nNu se curaţa uscat sau chimic.nSe spală inainte de prima utilizare.n nDespre brand:nCu o tradiție de peste 40 de ani în producerea de mobilier, LIFETIME Kidsrooms este un brand danez care pornește de la un motto simplu: ,, Doar perfecțiunea este suficient de bună pentru noi și copii noștri, ,,Cei de la Lifetime privesc lumea prin ochii copiilor, asigurând un spațiu conform ultimelor tendințe. În colaborare cu designeri celebri, aceștia au creat un spațiu care stârnește imaginația, asigurând totodată un loc în care cei mici se pot juca și studia în siguranță.

La urma urmei, este aproape imposibil sa te simti confortabil atunci cand dormi invelit intr-un material de calitate joasa. Nimic nu este mai grav decat sa investesti in lenjerii de pat ieftine care necesita inlocuire totala dupa numai cateva spalari. Alege o Lenjerie Pat Copii plina de culoare in care te vei simti minunat.

Magazin: somproduct


Produse din aceeasi categorie