Covor muzical cu activitati Blue Animal Planet 59x138 cm online de calitate

Fa-i pe plac puiului tau si surprinde-l cu un Covor muzical cu activitati Blue Animal Planet 59×138 cm cu eroii si personajele din desenele sale preferate. Evita plimbarile lungi prin magazinele fizice si alege Jucarii & outdoor marca Juguetes BP, la preturi mici cu comanda online si livrare rapida la tine acasa.

VEZI PRET

Detalii: Pret Covor muzical cu activitati Blue Animal Planet 59×138 cm online – Comanda Jucarii & outdoor Juguetes BP ieftine:

Id Produs: 960656

Amenajeaza-i camera puiului tau cu unul dintre noile de modele de Jucarii & outdoor Juguetes BP disponibile cu comanda online. Un covor Juguetes BP de calitate, ales cu mare atentie, poate fi o adevarata piesa de rezistenta, imbinandu-se armonios cu mobilierul ce il inconjoara.

Pe site gasesti o multime de modele de covoare pentru camera copilului ieftine si de calitate, in diverse marimi sau culori, dar si diferite tipuri de tesatura, fiecare dintre ele, special realizate sa ii starneasca imaginatia si fantezia.

Comanda Covor muzical cu activitati Blue Animal Planet 59×138 cm online de calitate superioara – Jucarii & outdoor marca Juguetes BP pentru locuinta ta – Covor muzical ce imita sotronul, un joc clasic al copilariei. Pana la 2 jucatori se pot distra invatand 8 sunete de animale.Este prevazut cu 3 tipuri de activitati, ultima dintre ele avand 3 niveluri de dificultate.Ajuta la dezvoltarea abilitatilor cognitive si motorii.Functioneaza cu 3 baterii de tip AA, neincluse.

Magazin: vivre


Produse din aceeasi categorie