Cearsaf de pilota Percale Sirwater 220x220 cm ideal pentru dormitor

Odihneste-te exact asa cum iti doresti alegand un Cearsaf de pilota Percale Sirwater 220×220 cm cu comanda online si livrare rapida la tine acasa. Alege cearsafuri de pat Ethere moderne si stilate capabile sa iti asigure un somn linistitor pe durata intregii nopti. Achizitioneaza cearsafuri Ethere cu elastic de cea mai buna calitate si in dimensiunea dorita.

VEZI PRET

Detalii: Pret Cearsaf de pilota Percale Sirwater 220×220 cm online – Comanda cearsafuri Ethere la pret mic:

Id Produs: 1180938

Dormitorul este locul unde ne petrecem o buna perioada de timp din viata noastra, de aceea este extrem de important sa beneficiem de o odihna cat mai buna ori de cate ori avem ocazia. Cu modelele de cearsafuri de pat si pilota realizate sub brand-ul Ethere vei beneficia de o stare de relaxare cat mai profunda, una capabila sa iti incarce bateriile la maxim pentru tot restul zilei.

Fie ca esti in cautarea unor cearsafuri cu elastic, cearsafuri din bumbac egiptean (sau de ce nu din matase, satin sau material plusat) ori cearsafuri plic pentru pilota, aici vei gasi tot ceea ce cauti la cele mai bune preturi.

Comanda Cearsaf de pilota Percale Sirwater 220×220 cm online – Seturi de pat & asternuturi pentru Dormitor marca Ethere – Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.Imaginile sunt cu titlu de prezentare, produsul vizat este cearsaful de pilota.

Magazin: vivre


Produse din aceeasi categorie