Cearsaf de pat Satin Saty Rosewater 270x290 cm ideal pentru dormitor

Odihneste-te exact asa cum iti doresti alegand un Cearsaf de pat Satin Saty Rosewater 270×290 cm cu comanda online si livrare rapida la tine acasa. Alege cearsafuri de pat Heckett & Lane moderne si stilate capabile sa iti asigure un somn linistitor pe durata intregii nopti. Achizitioneaza cearsafuri Heckett & Lane cu elastic de cea mai buna calitate si in dimensiunea dorita.

VEZI PRET

Detalii: Pret Cearsaf de pat Satin Saty Rosewater 270×290 cm online – Comanda cearsafuri Heckett & Lane la pret mic:

Id Produs: 959586

Dormitorul este locul unde ne petrecem o buna perioada de timp din viata noastra, de aceea este extrem de important sa beneficiem de o odihna cat mai buna ori de cate ori avem ocazia. Cu modelele de cearsafuri de pat si pilota realizate sub brand-ul Heckett & Lane vei beneficia de o stare de relaxare cat mai profunda, una capabila sa iti incarce bateriile la maxim pentru tot restul zilei.

Fie ca esti in cautarea unor cearsafuri cu elastic, cearsafuri din bumbac egiptean (sau de ce nu din matase, satin sau material plusat) ori cearsafuri plic pentru pilota, aici vei gasi tot ceea ce cauti la cele mai bune preturi.

Comanda Cearsaf de pat Satin Saty Rosewater 270×290 cm online – Seturi de pat & asternuturi pentru Dormitor marca Heckett & Lane – Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat este 1 cearsaf de pat.

Magazin: vivre


Produse din aceeasi categorie