Cearsaf de pat cu elastic Satin Pink 180x200 cm ideal pentru dormitor

Odihneste-te exact asa cum iti doresti alegand un Cearsaf de pat cu elastic Satin Pink 180×200 cm cu comanda online si livrare rapida la tine acasa. Alege cearsafuri de pat NBALANCE moderne si stilate capabile sa iti asigure un somn linistitor pe durata intregii nopti. Achizitioneaza cearsafuri NBALANCE cu elastic de cea mai buna calitate si in dimensiunea dorita.

VEZI PRET

Detalii: Pret Cearsaf de pat cu elastic Satin Pink 180×200 cm online – Comanda cearsafuri NBALANCE la pret mic:

Id Produs: 1227526

Dormitorul este locul unde ne petrecem o buna perioada de timp din viata noastra, de aceea este extrem de important sa beneficiem de o odihna cat mai buna ori de cate ori avem ocazia. Cu modelele de cearsafuri de pat si pilota realizate sub brand-ul NBALANCE vei beneficia de o stare de relaxare cat mai profunda, una capabila sa iti incarce bateriile la maxim pentru tot restul zilei.

Fie ca esti in cautarea unor cearsafuri cu elastic, cearsafuri din bumbac egiptean (sau de ce nu din matase, satin sau material plusat) ori cearsafuri plic pentru pilota, aici vei gasi tot ceea ce cauti la cele mai bune preturi.

Comanda Cearsaf de pat cu elastic Satin Pink 180×200 cm online – Seturi de pat & asternuturi pentru Dormitor marca NBALANCE – Este potrivita pentru saltele cu inaltimea de maximum 30 cm.

Magazin: vivre


Produse din aceeasi categorie